perjantai 3. toukokuuta 2019

Tietoturvapalvelut, laitteet ja ohjelmistot

Ohjelma: Avast AntiVirus (Free)

Avast on yksi suosituimmista maksuttomista virustorjuntaohjelmista. Se Sen vahvuuksia ovat erinomainen virustenetsintäkyky ja luotettava haittaohjelmaskanneri. Itse olen käyttänyt Avastin ilmaisversiota jo pitkän ajan ja olen kyllä ollut tyytyväinen sen toimintaan ja tehokkuuteen. Mitään huomattavaa koneen suorituskykyyn littyvää ongelmaa ei ole tullut esille.

https://www.avast.com/fi-fi/index#pc

Laite: ZyXEL ZyWALL 20W-VPN

ZyXEL:llä on tunnetusti IT-alan luotettavimpia ja laadukkaimpia laitteita. Tästä kyseisestä laitteesta sanotaan, että se olisi "IT-tavikselle" hankala laittaa toimintaan. Luin tuon lisäksi kokemuksia myös siitä, että ZyXEL:n asiakaspalvelu olisi helposti tavoitettavissa ja heiltä saamien ohjeiden mukaan laite olisi helpompi saada toimimaan ohjekirjan tekstiin verrattuna. Kaiken kaikkiaan laite on saanut paljon positiivista palautetta sen toimintojen puolesta sekä lujatekoisesta palomuurista. Hintaa laitteella on, mutta mikäli tämänkaltaiselle laitteelle on tarvetta, uskon, että se maksaa itsensä takaisin.
Verkkokaupassa laitteella on hintaa 308,90€ kun tarkastelin tilannetta.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/65615/hcbnd/ZyXEL-ZyWALL-USG-20W-VPN-palomuuri

Palvelu: DNA Turvapaketti & Freedome VPN

DNA-tarjoaa turvapakettia kodin kaikille laitteille. Tähän siis kuuluu myös tabletit ja älypuhelimet. Hintaan 4,90€/kk saa turvapaketin kahdelle laitteelle. Tämä on helppo tapa pitää esimerkiksi taloudessa asuvien nuorten laitteet turvassa viruksilta ja muilta haittaohjelmilta. Palvelu antaa mahdollisuuden myös hallita laitteita. Laitteisiin saa asetettua esimerkiksi aikarajoitukset minkä jälkeen nettiyhteys ja tietyt sovellukset voidaan poistaa käytöstä. Helppo ratkaisu erityisesti nuorten laitteistolle kohtuulliseen hintaan.

https://www.dna.fi/tietoturva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti